Армеец Tower

В последните години България се утвърждава като притегателен център за световния бизнес. От една страна това се дължи на стратегическото й положение в Европа между Запада и Изтока, а от друга – поради все още развиващите се бизнес сектори. Основен център на икономиката в страната е столицата София, която разполага с добре развита инфраструктура и с население от близо 1,3 млн. души.

Сградата „Армеец Tower” е разположена на кръстовището на бул. „Драган Цанков” и ул. „Фредерик Жолио Кюри”. Близостта й до основните пътни артерии в столицата позволява достигането до летище София за 15 минути, а до идеалния център на града – за 5 минути. Разстоянието до Националния дворец на културата и до Софийския университет се изминава за 10 минути. В близост до нея са разположени Световният търговски център „Интерпред“, както и посолствата на Германия и Русия. Удобство за работещите в сградата представлява и спирката на метрото, разположена непосредствено до входа на сградата.

„Армеец Tower” ще бъде реконструирана с ултра-модерни строителни материали – красива комбинация от внушителна остъклена фасада и енергоспестяваща керамична облицовка. Изборът на приложените материали ще позволява естествена вентилация на офисните пространства, както и максимално използване на естествената дневна светлина. Това ще осигурява максимален психологически комфорт на работещите в нея.

В сградата са разположени подземен паркинг, ресторант и кафе, като на всеки етаж се намират общодостъпни заседателни зали и тоалетни. Комуникациите са изградени с помощта на оптични телефонни и интернет връзки.В „Армеец Tower” се намират още клон на застрахователно дружество „ Армеец”, банков клон на „Централна Кооперативна Банка”, както и офис на националния авиопревозвач „Bulgaria Air”.

Енергопроект АД

ЕНЕРГОПРОЕКТ АД
1407 София, бул. Джеймс Баучер №51
Тел. +359 2 960 78 00

ДДС № BG 831367237
ЕИК 831367237

Управителен съвет:
Никола Стоилов
Живко Желязков
Магдалена Илкова

Финансов директор:
Руско Кузмов


ПОРТФОЛИО